Αποστολέας Θέμα: Καλωσορίσατε στο forum μας!  (Αναγνώστηκε 585 φορές)

linuxer

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 83
  • Systemd kills Linux Freedom - Move to Artix Linux
    • Προφίλ
    • LINUXER
Καλωσορίσατε στο forum μας!
« στις: Ιουλίου 11, 2020, 04:02:50 μμ »
Είμαστε το μοναδικό Ελληνικό forum, το οποίο αφορά κυρίως,τα λειτουργικά συστήματα με nonsystemd init systems, όπως τα SysVInit. Sinit, Sheppard. OpenRC, Runit, s6, 66 κ.λ.π, χωρίς να αποκλείονται και άλλες πιθανά ενδιαφέρουσες, τεχνικές επιλογές.

Είναι ένα εγχείρημα, το οποίο προέρχεται από μέλη (developers) κοινοτικών διανομών Linux, με εμπειρία σε ότι αφορά τα POSIX συστήματα (Unix, Linux & BSD).

Ευχόμαστε να μπορέσουμε να σας παρέχουμε, μία ωφέλιμη πηγή εκμάθησης, τριβής, γνωριμίας και να γίνουμε μία παρέα, η οποία να μπορέσει να παραμείνει προσκολλημένη στις αρχές και κατευθύνσεις, του Richard Stallman, δηλαδή στο αδέσμευτο και ελεύθερο ανοικτού κώδικα λογισμικό, σε αντίθεση με τα έργα και ημέρες πολλών, που θέλουν επί της ουσίας, να δρασκελίσουν ή/και να καταργήσουν αυτές τις ρίζες.

Αν θέλετε, μπορείτε να συμμετέχετε στην ομάδα μας, όσοι διαθέτετε είτε αντίστοιχες γνώσεις, είτε σε όποια άλλα επίπεδα, όπως γλώσσες προγραμματισμού, APIs, IDEs, Dockers, SysAdmin κ.λ.π., αφού επικοινωνήσετε με τον admin είτε εδώ, είτε στο Telegram https://t.me/GreekLinuxGroup

Καλή διαμονή :)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 18, 2020, 08:18:50 πμ από linuxer »
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Tags: