Καλωσόρισμα!

Καλωσορίσατε στο μοναδικό Ελληνικό forum, το οποίο αφορά τα λειτουργικά συστήματα με nonsystemd init, όπως τα SysVInit. Sinit, Sheppard. OpenRC, Runit, 66 κ.λ.π., χωρίς να αποκλείονται άλλες, τεχνικά ενδιαφέρουσες λύσεις.


Είναι ένα εγχείρημα, το οποίο προέρχεται από μέλη (developers) κοινοτικών διανομών Linux, με εμπειρία σε ότι αφορά τα POSIX συστήματα (Unix, Linux & BSD).


Ευχόμαστε να μπορέσουμε να σας παρέχουμε, μία ωφέλιμη πηγή εκμάθησης, τριβής, γνωριμίας και να γίνουμε μία παρέα, η οποία να μπορέσει να παραμείνει προσκολλημένη στις αρχές και κατευθύνσεις, του Richard Stallman, δηλαδή στο αδέσμευτο και ελεύθερο ανοικτού κώδικα λογισμικό, σε αντίθεση με τα έργα και ημέρες πολλών, που θέλουν επί της ουσίας, να δρασκελίσουν ή/και να καταργήσουν αυτές τις ρίζες.


Αν θέλετε, μπορείτε να συμμετέχετε στην ομάδα μας, όσοι διαθέτετε είτε αντίστοιχες γνώσεις, είτε σε όποια άλλα επίπεδα, όπως γλώσσες προγραμματισμού, APIs, IDEs, Dockers, SysAdmin κ.λ.π., αφού επικοινωνήσετε με τον admin είτε εδώ, είτε στο Telegram https://t.me/GreekLinuxGroup


Καλή διαμονή  :)

Recent Topics ezBlock+-


Powered by EzPortal